Imagini Plaja De La Vadu

Sunt două plaje mai puţin cunoscute publicului larg. Comuna corbu se afla la 8 km.

imagini plaja de la vadu informații importante sunt însoțite de fotografii și imagini HD provenite de pe toate site-urile web din lume. Pe această pagină avem și diverse imagini atractive în PNG, JPEG, JPG, BMP, GIF, WebP, TIFF, PSD, EPS, PCX, CDR, AI, logo, pictogramă, vector, alb-negru, transparent etc.

Vă mulțumim pentru vizită, nu uitați să marcați marcajele imagini plaja de la vadu folosind Ctrl + D (PC) sau Comandă + D (macros). Dacă utilizați un telefon mobil, puteți utiliza și meniul paginii de salvare printr-un browser. Orice sistem de operare folosit fie Windows, Mac, iOS sau Android poate descărca imagini folosind butonul de descărcare.

Salvati Plaja Vadu Imagini Plaja Vadu Salvati Plaja Vadu Imagini Plaja Vadu

De aici mai sunt 5 km până la plajă care se traversează prin câmpie pe un drum betonat.

Imagini plaja de la vadu. Aici este mereu liniște deplină. Singurul zgomot care se aude este zgomotul valurilor. Nu de alta dar acolo nu vei găsit decât o cherhana așezată în mijlocul pustietății lângă malul mării.

Pentru amatorii de distracție în cluburi de muzică la maximum și de paranghelie plaja vadu este mai plictisitoare decât un turneu de golf. In orice caz eu o sa merg si anul acesta la vadu cu fiul meu de 13 ani ca sa vada si el aceasta zona minunata si sa intarim cum se cuvina legatura din noi. Nord de statiunea mamaia si se invecineaza la sud cu orasul navodari si are o buna legatura rutiera judeteana pe dj 226.

Cazarea se face la localnici sau la pensiunile din zonă. Este locul unde turistii cauta linistea nisipul de scoica curat apa marii curata. La vadu sau la corbu click pe poze pentru a vedea imagini de pe plaja de la vadu.

Despre corbu prezentare informatii poze si recomandari. Imediat la iesirea din sat o sa observi o fabrica inchisa intreprinderea de metale rare imr o ramasita a mastodontului industrial. Nisipul este mai fin la vadu cu mult.

La vadu te poti bucura intr adevar de mare fiindca este un loc putin cunoscut ai mici sanse ca acolo sa intalnesti pe cineva care sa te mai fi vazut vreodatadin sat mai sunt cam 5 km de mers pe un drum 23 betonat prin campie pana te apropii de plaja. Doua zile petrecute in mijlocul naturii departe de agitatia orasului inconjurati de nisip apa si soare. Ambele fac parte din rezervaţia biosferei delta dunării şi pot fi ideale pentru ceea ce se numeşte turism de weekend.

Situata la o departare de aproximativ 20 minute de mers cu automobilul din satul vadu pe un drum betonat si ingust strajuit de un peisaj cu nisip acoperit de ierburi plaja de la vadu este inca o plaja virgina fara niciun fel de amenajare. Dar in fine ar fi foarte multe de spus despre nepasarea celor care ajung pe plaja de la vadu. în ultimii anii plaja vadu a devenit o destinaţie turistică pentru iubitorii de linişte şi natură.

Plaja de la vadu mi s a părut mai frumoasă decât cea de la corbu. Dinspre mamaia sau năvodari. Ce găsești pe plaja vadu.

Cum ajungi la plaja vadu. Dar sa nu generalizam totusi fiindca mai exista si oameni civilizati si cu bun simt. Plaja se află în rezervaţia biosfera deltei dunării fiind capătul sudic al unei plaje lungi de peste 15 km.

Pe dj 226 spre localitatea corbula ieșirea din comună după 10 km se virează la dreapta către satul vadu. Plaja vadu judeţul constanţa.

Explozii Pe Plaja Vadu De Pe Litoralul Romanesc Ce Au Văzut Explozii Pe Plaja Vadu De Pe Litoralul Romanesc Ce Au Văzut

Foto Poveste De Toamnă La Malul Mării Imagini Cu Cea Mai Frumoasă Foto Poveste De Toamnă La Malul Mării Imagini Cu Cea Mai Frumoasă

Incendiu La Vadu A Ars Cherhanaua De Pe Plaja Imaginile Dezastrului Incendiu La Vadu A Ars Cherhanaua De Pe Plaja Imaginile Dezastrului

Incendiu Pe Plaja De La Vadu Adevarul Ro Incendiu Pe Plaja De La Vadu Adevarul Ro

Imagini Cu Exploziile De Pe Plaja Vadu Surprinse De Turisti Imagini Cu Exploziile De Pe Plaja Vadu Surprinse De Turisti

Trei Plaje Liniștite Din Romania Cavaleria Ro Trei Plaje Liniștite Din Romania Cavaleria Ro

Plaja De La Vadu Raze De Soare In Sălbăticie Ziarul Cuget Plaja De La Vadu Raze De Soare In Sălbăticie Ziarul Cuget

Plaja Si Satul Vadu Judeţul Constanţa Plaja Si Satul Vadu Judeţul Constanţa

Plaja Vadu E Pentru Oricine Oricine Are Bun Simt Youtube Plaja Vadu E Pentru Oricine Oricine Are Bun Simt Youtube

Cele Mai Linistite Plaje De Pe Litoralul Romanesc Epoch Times Cele Mai Linistite Plaje De Pe Litoralul Romanesc Epoch Times

Bucurestean Romaniatv Net Mobi Bucurestean Romaniatv Net Mobi

10 Best Corbu Hotels Romania From 27 10 Best Corbu Hotels Romania From 27

Plaja Vadu Tot Ce Trebuie Să știi Despre Vadu Cea Mai Boemă Plaja Vadu Tot Ce Trebuie Să știi Despre Vadu Cea Mai Boemă

Plaja Vadu Corbu Constanta Galerie Foto Plaja Vadu Corbu Constanta Galerie Foto

Plaja Vadu Plaja Vadu

Plaja Sălbatică Din Vadu Informații Acces și Poze Lipa Lipa Plaja Sălbatică Din Vadu Informații Acces și Poze Lipa Lipa

Incendiu Devastator Pe Plajă Imagini De Groază Pe Litoralul Incendiu Devastator Pe Plajă Imagini De Groază Pe Litoralul

Plaja Corbu Cum Arată Plaja și Ce Activități Poți Face La Corbu Plaja Corbu Cum Arată Plaja și Ce Activități Poți Face La Corbu

Plaja Vadu Galerie Foto Imagini Cu Obiective Turistice Plaja Vadu Galerie Foto Imagini Cu Obiective Turistice

Vadu Cazare Vadu Prețuri Actualizate 2020 Vadu Cazare Vadu Prețuri Actualizate 2020

Cele Mai Bune 12 Imagini Din Delta Dunării Romania Plaja Cele Mai Bune 12 Imagini Din Delta Dunării Romania Plaja


You have just read the article entitled Imagini Plaja De La Vadu. You can also bookmark this page with the URL : https://plaja-romania.blogspot.com/2016/01/imagini-plaja-de-la-vadu.html

Belum ada Komentar untuk "Imagini Plaja De La Vadu"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel