Hoteluri Plaja Golden Beach Thassos

M am uitat acum si au o oferta 35 e pt 2 persoane apartament in care am stat si eu familia cu care eram a stat alaturi apartamentul are o camera mare baie o chicineta cu aragaz si vesela un balcon cu vedere la plaja. Pentru hotelurile din golden beach ce au oferte disponibile la cerere on request va putem confirma disponibilitatea in maxim 48 de ore de la efectuarea rezervarii online.

hoteluri plaja golden beach thassos informații importante sunt însoțite de fotografii și imagini HD provenite de pe toate site-urile web din lume. Pe această pagină avem și diverse imagini atractive în PNG, JPEG, JPG, BMP, GIF, WebP, TIFF, PSD, EPS, PCX, CDR, AI, logo, pictogramă, vector, alb-negru, transparent etc.

Vă mulțumim pentru vizită, nu uitați să marcați marcajele hoteluri plaja golden beach thassos folosind Ctrl + D (PC) sau Comandă + D (macros). Dacă utilizați un telefon mobil, puteți utiliza și meniul paginii de salvare printr-un browser. Orice sistem de operare folosit fie Windows, Mac, iOS sau Android poate descărca imagini folosind butonul de descărcare.

Accommodations Search Accommodations Search

Mai jos prezentam cateva dintre hotelurile la care merita sa te cazezi in zona skala potamias insula thassos.

Hoteluri plaja golden beach thassos. Aparthotelul liberty este situat in statiunea golden beach in zona de nord a insulei thassos la 11 kilometri pana la capitala limenas. It is popular and a great place of resort with shoal clear waters. It is 12km far from limenas and 4km from panagia and it is located in the eastern side of the island.

Găsiți și rezervați oferte la cele mai bune hoteluri la plajă din thasos grecia. Plaja se întinde de a lungul a aproximativ 25 km formând un golf lat înconjurat de dealuri pline de păduri cu pini și vârfuri semețe printre care și ipsario cel mai înalt din thassos. Suntem langa tine de la rezervare pana la cazare.

Plaja golden beach se află pe coasta de est a insulei thassos la aproximativ 10 km de limenas. Hotelul se afla in apropierea drumului principal la 80 de metri pana la plaja golden beach una dintre cele mai frumoase din insula. La 200 de metri de plaja golden și la 29 km de plaja vathi vereya beach oferă cazare cu wifi gratuit aer condiționat un bar și o piscină sezonieră în aer liber.

Golden beach beaches of thasos. Dintre acestea se remarca alexandra golden boutique hotel un hotel boutique ce isi intampina oaspetii cu facilitati de lux si. Mai multe detalii despre aceasta plaja si imprejurimi gasiti aici.

Cele mai bune preturi. Skala panagia is the largest beach of the island. Rezerva unul din hotelurile aproape de plaja golden beach thassos grecia vara 2020.

Golden beach thassos recomandari cazare. La 350 m de portul insulei thassos și oferă unități de cazare cu aer. We had a great stay at the hotel.

Draga magdalena eu am fost in thassos acum 2 ani si am stat la skala potamia unde e si cea mai buna plaja golden beach la hotel emerald. The rooms were very clean and spacious the hosts were very friendly and the food delicious. Golden beach este locul ideal pentru minima bataie de cap legata de cazare transport la plaja masa activitati diversificate inclusiv pentru copii preturi.

Alege hotelul perfect citind comentarii si recenzii verificate pe directbookingro apoi bucura te de cel mai bun pret. Cazare ieftina la hotelurile din golden beach thassos grecia vara 2020. Plaja golden beach ofera posibilitatea inchirierii unei camere la unul dintre hotelurile si pensiunile situate chiar pe nisip.

The one tip of the beach in called chrisi akti which is a beach of skala potamia. Alege hotelul preferat din golden beach si rezerva online prin direct booking. Aflat la mai puţin de 200 de metri de plaja chrissi ammoudia de pe insula thassos hotelul sunny thassos are un bar cu o terasă cu vedere la mare.

Hotels Near Saliara Marble Beach In Makriamos Trivago Com Hotels Near Saliara Marble Beach In Makriamos Trivago Com

Cazare Hotel Aeolis Thassos Palace 4 Thassos Preţuri Camere Cazare Hotel Aeolis Thassos Palace 4 Thassos Preţuri Camere

Fedra Hotel Golden Beach Thassos Accommodation Nikana Gr Fedra Hotel Golden Beach Thassos Accommodation Nikana Gr

Golden Beach Thassos Una Dintre Cele Mai Populare Plaje De Pe Golden Beach Thassos Una Dintre Cele Mai Populare Plaje De Pe

Golden Beach Chrysi Ammoudia Thassos Greece Greek Island Stock Golden Beach Chrysi Ammoudia Thassos Greece Greek Island Stock

Chrysi Ammoudia Thassos Greece Places To Travel Places In Chrysi Ammoudia Thassos Greece Places To Travel Places In

Princess Golden Beach Thassos 118 Photos 137 Reviews Hotel Princess Golden Beach Thassos 118 Photos 137 Reviews Hotel

75 Golden Beach Thassos Harta Tripadvisor 75 Golden Beach Thassos Harta Tripadvisor

Relax La Plaja Alexandra Beach Spa Resort Thassos Youtube Relax La Plaja Alexandra Beach Spa Resort Thassos Youtube

Princess Golden Beach Thassos 118 Photos 137 Reviews Hotel Princess Golden Beach Thassos 118 Photos 137 Reviews Hotel

17 Best Hoteluri Images Hotel Interiors Most Luxurious Hotels 17 Best Hoteluri Images Hotel Interiors Most Luxurious Hotels

Thassos Grand Resort In Thasos Greece From 84 Photos Reviews Thassos Grand Resort In Thasos Greece From 84 Photos Reviews

Thassos Thassos

The 10 Best Hotels Places To Stay In Chrysi Ammoudia Greece The 10 Best Hotels Places To Stay In Chrysi Ammoudia Greece

Photos At Thassos Grand Resort 6 Tips From 194 Visitors Photos At Thassos Grand Resort 6 Tips From 194 Visitors

1576269225000000 1576269225000000

Map Golden Beach Thassos Map Golden Beach Thassos

Fedra Hotel Hotels Studios Villa Apartments Thassos Beaches Fedra Hotel Hotels Studios Villa Apartments Thassos Beaches

75 Golden Beach Thassos Harta Tripadvisor 75 Golden Beach Thassos Harta Tripadvisor

Room Photo 5443669 Hotel Princess Golden Beach Hotel Room Photo 5443669 Hotel Princess Golden Beach Hotel

Cazare Thassos 2017 Cazare Vile Thassos Cele Mai Bune Oferte Cazare Thassos 2017 Cazare Vile Thassos Cele Mai Bune Oferte


You have just read the article entitled Hoteluri Plaja Golden Beach Thassos. You can also bookmark this page with the URL : https://plaja-romania.blogspot.com/2017/10/hoteluri-plaja-golden-beach-thassos.html

Belum ada Komentar untuk "Hoteluri Plaja Golden Beach Thassos"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel