Insula Lefkada Plaja Porto Katsiki

Aboneaza te la newsletter si primesti cele mai noi materiale pe mail. Plaja se afla la aproximativ 40 de km de lefkada town in sud vestul insulei.

insula lefkada plaja porto katsiki informații importante sunt însoțite de fotografii și imagini HD provenite de pe toate site-urile web din lume. Pe această pagină avem și diverse imagini atractive în PNG, JPEG, JPG, BMP, GIF, WebP, TIFF, PSD, EPS, PCX, CDR, AI, logo, pictogramă, vector, alb-negru, transparent etc.

Vă mulțumim pentru vizită, nu uitați să marcați marcajele insula lefkada plaja porto katsiki folosind Ctrl + D (PC) sau Comandă + D (macros). Dacă utilizați un telefon mobil, puteți utiliza și meniul paginii de salvare printr-un browser. Orice sistem de operare folosit fie Windows, Mac, iOS sau Android poate descărca imagini folosind butonul de descărcare.

Plajele Din Insula Lefkada Blog De Calatorii Plajele Din Insula Lefkada Blog De Calatorii

Ultima zi a vacantei noastre am rezervat o pentru vizitarea reginei neincoronate a plajelor din insula lefkada.

Insula lefkada plaja porto katsiki. Cu toate ca este mai putin cunoscuta decat porto katsiki plaja egremni este considerata una dintre cele mai bune plaje ale greciei si europei precum si printre plajele bune ale lumii. Hotelul vassiliki bay este situat in statiunea vasiliki din insula lefkada la 70 de metri de plaja. Apa mării are o culoare turcoaz superbă și dacă mergeți pe dealul din dreapta plajei veți admira peisaje magnifice de la înălțime.

Porto katsiki si agiofili hotelul vassiliki bay din lefkada este locatia ideala pentru iubitorii de sporturi nautice. Revin cu detalii într un articol special dedicat. Se afla in vestul greciei la marea ionica in sudul insulei corfu.

Adică simbolul ei incontestabil. Pozitionat intre 2 plaje faimoase. Vei cunoaște insula prin ochii mei așa cum mi s a înfățișat ea gradual și cucerindu mă cu fiecare nouă plajă exploratăavertisment.

Top plaje din lefkada. E o insula muntoasa cu natura salbatica linistitoare chiar tulburatoare uneori. Insula lefkada plaja porto katsiki plaje lefkada plaje salbatice porto katsiki porto katsiki beach.

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email. Vazusem cateva poze si auzisem ca este cea mai frumoasa plaja de pe insula. Din pacate si ea a fost afectata de cutremurul din 2015 puntea de acces catre locul de unde puteau fi facute imaginile panoramice ale plajei fiind dezafectata.

Am fost acolo de 3 ori o data pe sosea o data pe apa si intr o seara ca sa vedem un apus de soare la porto katsiki tot cu masina. Este o plaja situata in sud vestul insulei lefkada destul de aproape de porto katsiki dupa satul athani. și n ai cum să pleci de pe insulă fără să o vezi.

Anul urmator cu siguranta vom reveni intr un numar mult mai mareei bine ajunsi in superba insula lefkada muream de nerabdare sa ajung pe plaja porto katsiki. Este pentru lefkada ce e turnul eiffel pentru paris. Cea mai admirata plaja din insula este porto katsiki.

Spectaculoasă datorită peisajului ce o înconjoară plaja porto katsiki este destul de îngustă încadrată de stânci abrupte ce sunt mângâiate de cea mai azurie apă pe care am văzut o în grecia. Porto katsiki a fost locul pe care ne doream cel mai mult să îl vedem după ce am ajuns în lefkada și care este într adevăr de vis. Plaja porto katsiki pe primul loc dintre plajele din lefkada fara niciun dubiu se afla plaja porto katsiki aflata in top 10 cele mai spectaculoase plaje din europa.

Cazare Lefkada Hoteluri Insula Lefkada Revelion Grecia 2020 Cazare Lefkada Hoteluri Insula Lefkada Revelion Grecia 2020

Atracții Niki Studios Lefkada Atracții Niki Studios Lefkada

Lefkada Traveller Tourist Guide Posts Facebook Lefkada Traveller Tourist Guide Posts Facebook

178 Best Grecia De Weekend Images Greece Greece Holiday Thasos 178 Best Grecia De Weekend Images Greece Greece Holiday Thasos

Călătorii Plajele Insulei Lefkada Călătorii Plajele Insulei Lefkada

Plateste 1 Pleaca 2 Sejur 7 Nopti Insula Lefkada 2019 Plateste 1 Pleaca 2 Sejur 7 Nopti Insula Lefkada 2019

Lefkada Greece Part 1 Miruna V Lefkada Greece Part 1 Miruna V

Plaja Porto Katsiki Insula Lefkada Youtube Plaja Porto Katsiki Insula Lefkada Youtube

Insula Lefkada Un Paradis Grecesc Clasic știri Primatv Insula Lefkada Un Paradis Grecesc Clasic știri Primatv

Porto Katsiki Cea Mai Faimoasa Plaja Din Lefkada Porto Katsiki Cea Mai Faimoasa Plaja Din Lefkada

Insula Lefkada De La Nord La Sud Grecia De Weekend Insula Lefkada De La Nord La Sud Grecia De Weekend

Lefkada Plaja Si Relaxare Vreme De Vacanţă Lefkada Plaja Si Relaxare Vreme De Vacanţă

Cele Mai Frumoase Plaje Din Lefkada Oferte Grecia 2020 Cele Mai Frumoase Plaje Din Lefkada Oferte Grecia 2020

M Bogdanbalaban Ro M Bogdanbalaban Ro

Lefkada 2019 Propunere De Program Locuri De Vizitat Blog Lefkada 2019 Propunere De Program Locuri De Vizitat Blog

Ce Sa Nu Ratezi In Lefkada Calatoreste Cu Emma Ce Sa Nu Ratezi In Lefkada Calatoreste Cu Emma

Departe De Lumea Dezlantuita 4 Harper S Bazaar Romania Departe De Lumea Dezlantuita 4 Harper S Bazaar Romania

Insula Lefkada Paradisul Sălbatic Al Greciei Cu Cele Mai Insula Lefkada Paradisul Sălbatic Al Greciei Cu Cele Mai

1 Plaja Porto Katsiki Lefkada Casadex Ro 1 Plaja Porto Katsiki Lefkada Casadex Ro

Cele Mai Frumoase Plaje Din Insula Lefkada Blog C Ae Business Travel Cele Mai Frumoase Plaje Din Insula Lefkada Blog C Ae Business Travel

Plaja Porto Katsiki Insula Lefkada Grecia Photo From Agios Plaja Porto Katsiki Insula Lefkada Grecia Photo From Agios


You have just read the article entitled Insula Lefkada Plaja Porto Katsiki. You can also bookmark this page with the URL : https://plaja-romania.blogspot.com/2017/10/insula-lefkada-plaja-porto-katsiki.html

Belum ada Komentar untuk "Insula Lefkada Plaja Porto Katsiki"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel